Foto: Vida Press

Nopelniem bagātais jamaikiešu sprinteris Useins Bolts (attēlā kopā ar valšķīgu daiļavu) turpina baudīt tabloīdu iemīļotākās zvaigznes statusu. Pēc Rio olimpiskajām spēlēm viņš devās uz Londonu, kur atlēts meties nebeidzamu ballīšu, uzdzīves un burziņu mutulī.

Bolts neilgā laikā pamanījies iekulties vienā skandālā pēc otra. Ballīšu rauts sākās Riodežaneiro – sportists kādā naktsklubā atzīmēja 30 gadu jubileju un panākumus olimpiādē. Dzīres noslēdzās ar seksa maratonu, un savulaik ietekmīga narkobarona atraitne, kurai tika tā laime pārgulēt ar sportistu, vēlāk medijiem detalizēti aprakstīja sportista mīlēšanās spējas un locekļa izmēru.

Savukārt aizvadītā nedēļa Boltam bija īpaši darbīga. Viņš ieradās Londonā un katru vakaru devās izklaidēties uz naktsklubiem. Vienmēr, kad bārā beidzās ballīte, taksometrs tika burtiski pielādēts ar vietējām daiļavām, un burziņš turpinājās viesnīcā, kurā apmeties sportists.

Iespējams, Bolta izklaides un plosīšanās nevienu nesatrauktu, ja vien viņa māsa Kristīne medijiem nebūtu nesen izpļāpājusies, ka viņas brālim jau aptuveni divus gadus ir romantiskas attiecības ar modeli Kasiju Benetu.

Tiesa, pagaidām gan neizskatās, ka Boltu satrauktu viņa attiecību nākotne. Mediji vēsta, ka atlēts jau septiņas dienas pēc kārtas apmeklējis naktsklubus. Turklāt sportista uzdzīvošana ar katru reizi kļūst vērienīgāka.

Tā, piemēram, aizvadītās nedēļas nogalē viņš atpūties naktsklubā "Drama". Vēlāk Bolts mēģinājis no klubiņa izlavīties pa sētas durvīm, taču paparaci nesnauž – tie sprinteri pamanījuši un iemūžinājuši virknē kadru.

Tāpat audzis pieprasījums pēc daiļā dzimuma būtnēm. Ja sākumā uz Bolta rīkoto afterpārtiju viesnīcā meitenes nogādājis viens taksometrs, tad tagad esot nepieciešams neliels busiņš, lai visas skaistules nokļūtu pie sportista.

Turklāt tabloīdi novērojuši, ka viena no Londonā iepazītajām daiļavām izpelnījusies ļoti priviliģētu statusu. Noslēpumainā meitene fotogrāfu kameras piesaistīja pagājušajā nedēļā – viņa kārdināja Boltu melnā kleitiņā ar pikantiem izgriezumiem dekoltē zonā. Abi tika pieķerti kopā taksī.

Foto: Vida Press
Preses fotogrāfi piefiksējuši, ka tā pati daiļava arī pārējos vakarus baudījusi Bolta labvēlību un kompāniju. Savukārt šīs nedēļas sākumā paparaci abus pieķēruši kopā, kad tie devušies spēlēt boulingu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!