Foto: Privātais arhīvs

Ja iepriekšējā Latvijas selfiju karaliene tautas interesi piesaistīja ar stāstiem par turīgu ārzemju biznesmeni, kuru neviens tā arī netika ieraudzījis, jaunā pašbildīšu dīva Ilze Brikouska (attēlā) ne tikai runā, bet arī dara. Viņas Instagram profils ir neķītru attēlu pilns.

Tai tautas daļai, kura dzīvo seksa badā, ielūkošanās Ilzes Intagram profilā varētu būt mokoša un pat traumējoša. Izskatīgajai meitenei seksiņš patīk, un viņa no šī fakta nekautrējas.

Kā jau īsta lēdija, Ilze gan runā mīklās un tieši neko neatklāj. Viņas attēlus caurstrāvo jutekliskums un nerātni zemteksti.

Seksīgās Lee jaunākajai māsai ir perfekts augums, un viņa šo trumpi labprāt izmanto. Selfiju karalienei patīk rosināt vīriešu fantāziju un izrādīt sevi pavisam kailu, taču viņa ievēro robežas - intīmākās vietas allaž ir piesegtas ar roku, grāmatu, dvieli, rožu klēpi vai čipšu paku.

Iegājis Ilzes profilā, ikviens jutīsies kā intīmā buduārā - lielākā daļu bilžu uzņemta erotiskā puskrēslā un raisa pikantas nojautas par to, kas notiek ārpus kadra. Pēdējā laikā Ilze publicējusi vairākus selfijus, kas liek domāt, ka tie uzņemti pašā mīlas prieku karstumā vai uzreiz pēc tiem, un šķiet, ka jaunās karalienes iecienītāka vieta, kur atrasties un taisīt pašbildītes, ir tieši gulta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!