Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pagājis pusgads, kopš aizsaulē pāragri aizgāja Krievijas dziedātāja Žanna Friske (attēlā). Viņas ģimene šo sešu mēnešu laikā neatlaidīgi rūpējusies, lai Friskes vārds nepazūd no ziņu virsrakstiem, bet, iespējams, tagad viens no strīdu iemesliem ir atrisināts – nolemts, kā dalīt aizgājējas mantu.

Tā kā dziedātāja nebija uzrakstījusi testamentu, drīz vien pēc viņas nāves sākās pamatīga jezga par to, kā dalīt naudu un nekustamo īpašumu.

Tagad tapis zināms, ka dzīvoklis ekskluzīva dzīvokļu kompleksa 12. stāvā Maskavas centrā tiks Friskes vecākiem. Kā vēsta Krievijas mediji, vecāki dzīvokli vēlas atstāt neskartu, un tiek pat apsvērta iespēja dzīvoklī iekārtot dziedātājas piemiņas muzeju.

Friskes māsa Natālija pastāstījusi, ka dzīvokli viņi pilnīgi noteikti nepārdos, bet nākotnē tas nonāks Friskes dēla Platona īpašumā.

Māja Piemaskavā tiks dziedātājas mīļotajam vīrietim Dmitrijam Šepeļovam kā vienīgajam viņas dēla apgādniekam - 400 kvadrātmetru plašo namu Friske un viņas dzīvesbiedrs iegādājās, kad skatuves māksliniece bija pirmdzimtā dēla gaidībās.

Manta ir sadalīta, bet par mazā Platona audzināšanu vēl aizvien tiek lauzti šķēpi - Friskes ģimenes advokāts atklātā vēstulē Šepeļovam lūdzis būt saprātīgam, atgādinājis, ka pirmos dzīves gadus puisēns praktiski auga pie Žannas vecākiem, tāpēc ir svarīgi ļaut turpināt viņiem tikties. Tāpat jurists brīdinājis - ja lieta nonāks līdz tiesai, Friskes ģimene ir pārliecināta par savu taisnību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!