Foto: Vida Press

Kopš brīža, kad amerikāņu TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā kopā ar vīru) ieradās Eiropā, kontinenta fotogrāfi un mediji uzvedas burtiski kā aptrakuši. Turklāt brangās pēcpuses īpašniece dara visu, lai ap viņu saceltā jezga nerimtos.

Eiropas tūres ietvaros Kima jau paguvusi pagozēties uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja un apmeklēt operas pirmizrādi Romā. Šonedēļ viņa ar savu klātbūtni aplaimojusi britus – Kardašjana viesojusies Londonā.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Kima Londonā apmeklējusi izdevuma "Vogue" rīkoto "100 Gala Dinner" slavenību burziņu. Viņa kārtējo reizi kļuvusi par pasākuma apspriestāko un fotografētāko viešņu, jo izrādījusi savas izdaudzinātās ķermeņa formas tērpā, kas atstājis maz vietas iztēlei.

35 gadus vecā šovbiznesa dīva žilbinājusi caurspīdīga auduma kleitā, bet viņas pašas intīmākās ķermeņa vietiņas pieseguši tikai izšuvumi un pērlītes.

Kardašjana mirdzējusi kā īstena dīva, un britu laikraksti vēsta, ka viņa burtiski nozagusi citiem šovu. Savukārt Kimas vīrs, amerikāņu reperis Kanje Vests, savai sievai blakus pozējis kā īstens pāvs, nespējot slēpt lepnumu par viņa mīļotajai pievērsto uzmanību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!