Foto: Vida Press
Nepaiet ne dienas bez ziņām par slaveno amerikāņu realitātes šovu zvaigžņu ģimenīti – māsām Kimu, Kortniju, Hloju Kardašjanām un viņu pusmāsām Kailiju un Kendelu Džennerām. Ārvalstu mediji vēsta, ka dinastijas uzvārds izskanējis jaunā seksa skandālā. Šoreiz nežēlastībā kritusi māmiņa Kristena Džennera (attēlā kreisajā pusē).

Kardašjanu ģimenē seksa skandāli ir pavisam ierasta lieta – pirms vairākiem gadiem tika nopludināts dinastijas slavenākās pārstāves, brangās pēcpuses īpašnieces Kimas seksa video.

Tabloīdi ziņo, ka viņa nav vienīgā ģimenes sieviete, kura tapusi iemūžināta pikantā filmā. Populārais žurnālists un publicists Aiens Halperins, kurš sarakstījis grāmatu par Kardašjanu dinastiju, izdevumam The Sun pastāstījis, ka eksistē arī neķītrs video ar mammu Kristenu galvenajā lomā.

Halperins apgalvojis, ka viņa rīcībā ir informācija, ka Kristenas bijušais vīrs un vairāku meitu tēvs, nu jau aizsaulē aizgājušais advokāts Roberts Kardašjans, bieži vien filmējis, kā mīlējas ar savu sievu.

Lielākā daļa video esot iznīcināti, taču daži joprojām saglabājušies ģimenes arhīvā. Pēc Halperina vārdiem, tuva Kristenas draudzene viņam izpļāpājusies, ka vairāki Ķīnas un Vācijas pieaugušo filmu industrijas smagsvari izrādījuši interesi nopirkt draiskās filmiņas.

Tāpat Halperins no uzticamiem avotiem uzzinājis, ka Kristena esot ieinteresēta pārdot savu pikanto piedzīvojumu video, taču pagaidām neviens neesot piedāvājis summu, kas viņai būtu pa prātam.

Aiena Halperina kontā jau ir biogrāfiskas grāmatas par Maiklu Džeksonu, Bredu Pitu, Andželīnu Džoliju un daudziem citiem. Viņa jaunākais veikums ir Kardašjanu dinastijas dzīves atspoguļojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!