Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) viennozīmīgi kļuvusi par šīs nedēļas pašu apspriestāko slavenību tabloīdos. Viņa jau atkal likusi par sevi runāt – daiļava piedzīvojusi krāšņas vizuālās pārvērtības.

Kima teju katru dienu par sevi atgādina - šonedēļ viņa izgāja sabiedrībā pirmo reizi pēc vairāku mēnešu pārtraukuma. Tāpat Kardašjana jau paguvusi izspīlēt savus brangos un izdaudzinātos labumus pieguļošā un caurspīdīgā apģērbā.

Šovu zvaigzne pa šiem diviem mēnešiem, kuru laikā viņa pēc otrā bērniņa piedzimšanas vairījusies no publicitātes, šķiet, paguvusi pamatīgi noilgoties pēc starmešu gaismām. Sava vīra, repera Kanjes Vesta, modes skatē Ņujorkā Kima apžilbinājusi visus.

Daiļava uz modes skati ieradusies jaunā vizuālajā tēlā – ar platīnblondiem matiem. Fotogrāfi Kimas dēļ burtiski jukuši prātā, pasākuma apmeklētāji trinuši par viņu mēles, savukārt žurnālisti izskata pārmaiņas plaši atspoguļojuši medijos.

Kardašjana jau atkal ir atpakaļ zirgā – pēc dēla Seinta, kurš pasaulē nāca pērnā gada decembrī, piedzimšanas un divu mēnešu atpūtas no sabiedrības uzmanības viņai izdevies atgriezties apritē ar vērienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!