Foto: Publicitātes foto

Latviešu meitenes vairākkārt atzītas par daiļākajām pasaulē, un pavisam nesen daugavpiliete un titula Mis Latvija 2010 īpašniece Alise Miškovska (attēlā) plūkusi uzvaras laurus starptautiskajā skaistumkonkursā Miss 7 Continents 2013, tā kārtējo reizi pierādot, ka mūsu valstij ir ar ko lepoties.

Šogad pasākums norisinājās Turcijas pilsētā Bodrumā. Par kroni sacentās daiļavas no visas pasaules, bet par uzvarētāju kļuva tieši Latvijas pārstāve, aiz sevis atstājot Igaunijas, Rumānijas un Kanādas skaistules.

Miss 7 Continents 2013 ir skaistumkonkurss, kurš paredzēts daiļavām vecumā no 16 - 28 gadiem. Konkurss ir īpašs ar to, ka tas ne tikai vērtē meitenes pēc auguma parametriem - lielākais uzsvars tiek likts uz komunikācijas spēju pārbaudi, humora izjūtas un šarma demonstrēšanu.

Alise vairākkārt guvusi atzīstamus panākumus starptautiskos konkursos - pērnajā gadā viņa kļuva par titula Miss Model Intercontinental 2012 īpašnieci, bet konkursa Miss World 2011 kategorijā Miss World Sports viņa pārliecinoši uzvarēja, iegūstot pasaules sportiskākās sievietes titulu.

Galerijā: ieskats Alises portfolio (foto: Mis Latvija arhīvs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!