Foto: Vida Press
Pēdējos mēnešos britu mediji rūpīgi sekojuši līdzi notikumiem Kembridžas hercogienes Katrīnas 32 gadus vecās māsas Filipas "Pipas" Midltones mīlas dzīvē. Jaunākās ziņas liecina, ka viņai izveidojušās attiecības ar turīgo biznesmeni Džeimsu Metjūsu (abi attēlā).

Aizvadītā gada rudenī pajuka Pipas un viņas ilggadējā drauga, baņķiera Niko Džeksona attiecības. Briti nepacietīgi gaidīja, ka šī savienība vainagosies ar bildinājumu un kāzām, taču abi nolēma iet šķirtus ceļus.

Tiesa, viņai nav ilgi nācies skumt - laikraksts The Sun vēsta, ka hercogienes māsa atkal sagājusi kopā ar 40 gadus veco Metjūsu. Abi pat sākuši dzīvot kopā.

Midltone ar Metjūsu ir manīta kopā jau agrāk. Pirms attiecībām ar Džeksonu Pipa izgāja sabiedrībā ar savu šī brīža mīļoto vīrieti. Mediji vēsta, ka pēdējos gados abus vienojusi draudzība, taču nesen tā pāraugusi romantiskā savienībā.

Kāds tuvs pāra draugs izdevumam The Sun pastāstījis, ka uz randiņiem abi sākuši iet pirms pāris mēnešiem. Starp Pipu un Džeimsu uzplaiksnījusi vecā dzirksts, un attiecības esot attīstījušās ļoti strauji.

Tāpat slepenais informators pastāstījusi, ka Pipa un Džeimss uzsākuši kopdzīvi. Pēdējā laikā arī paparaci abus kopā vairākkārt piefiksējuši pie Metjūsa dzīvokļa Čelsijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!