Foto: Vida Press
Kembridžas hercogienes Katrīnas māsa Filipa "Pipa" Midltone jau atkal kļuvusi par vienu no apspriestākajām sievietēm Apvienotajā Karalistē. Daudzu britu prātus pēdējā laikā nodarbina jautājums, kad prinča Viljama svaine beidzot saderināsies un izies pie vīra.

Jau vēstīts, ka Pipa pirms aptuveni trim gadiem uzsāka romantiskas attiecības ar baņķieri Niko Džeksonu (abi attēlā), kurš par viņu ir sešus gadus vecāks. Toreiz mediji ziņoja, ka pāris iepazinies Šveices slēpošanas kūrortā. Lai gan mīlnieki vairākkārt šķīrušies un atkal sagājuši kopā, attiecības tomēr izturējušas laika pārbaudi.

Izdevums The Daily Mail ziņo, ka Pipa un Niko šomēnes vairākkārt izgājuši sabiedrībā kopā, un gan jaunākie uzņemtie pāra foto, gan vairāki aculiecinieki apliecinājuši, ka starp Kembridžas hercogienes māsu un turīgo baņķieri valda harmoniskas un mīļuma pilnas attiecības.

Aizvadītā gada nogalē Džeksons darba dēļ pārcēlās uz Zviedriju, un tas nedaudz sašķobīja viņa un Pipas mīlu. Tiesa, kāds slepens informators medijiem atklājis, ka Niko nolēmis atgriezties Londonā, jo viņš vēloties nostiprināt attiecības ar prinča Viljama svaini.

Tas raisījis lielu ažiotāžu britu medijos, un tiek izteikti dažādi pieņēmumi par to, kad pāris oficiāli noformēs savas attiecības. Likumsakarīgi, ka daudzi briti deg nepacietībā uzzināt, kad ilggadējie mīlnieki beidzot saderināsies un kļūs par precētu vīru un sievu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!