Foto: Vida Press
Vairākus mēnešus briti satraucās, ka prinča Viljama sieva, Kembridžas hercogiene Katrīna (abi attēlā) pazudusi no aprites un vairās no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas. Beidzot viņa atkal izgājusi sabiedrībā, turklāt - pavalstniekiem par prieku – jaunā vizuālajā tēlā.

Britu prese ziņo, ka Keita kopā ar savu vīru un citiem britu karaļnama pārstāvjiem aizvadītās nedēļas nogalē viesojusies ģimenes Aberdīnšīras rezidencē Skotijā - Balmoralas pilī. Ģimene svētdienas rītā apmeklējusi dievkalpojumu tuvējā ciematiņa baznīcā.

To, kā aristokrāti devušies uz dievkalpojumi, iemūžinājuši fotogrāfi, un bildītes ļoti sajūsminājušas britus. Attēlos redzama arī Keita, kura uz baznīcu braukusi kopā ar savu vīru. Vērīgākie karaļnama fani ievērojuši, ka hercogiene piedzīvojusi vizuālas pārvērtības - mainījies viņas matu griezums.

Britu mediji nebeidz vien jūsmot, cik labi Keitai piestāv jaunā sasuka, un tiek ziņots, ka tuvākajā laikā hercogiene apmeklēs vairākus publiskus burziņus - bērniem un pusaudžiem ar garīgās veselības problēmām veltītu labdarības pasākumu Londonā un regbija Pasaules kausa izcīņas atklāšanas ceremoniju, kura notiks 18. septembrī.

Kā zināms, princis Viljams un Kembridžas hercogiene maija sākumā kļuva par vecākiem savam otrajam bērnam - meitiņai Šarlotei. Keita visu vasaru vairījās no publicitātes un spēkus veltīja abu mazuļu audzināšanai. Tas ļoti nomāca un satrauca uzticamos pavalstniekus, kas izteica visdažādākās versijas, kāpēc sieviete slēpjas no nācijas.

Aizvadītajā nedēļā beidzot briti tika iepriecināti ar vēsti, ka hercogiene pavisam drīz atsāks pildīt oficiālos pienākumus. Tāpat tapa zināms, ka Keita un Viljams šoruden dosies apraudzīt savus pavalstniekus Skotijā un Velsā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!