Foto: DELFI

Par populārā iepazīšanās šova "Saimnieks meklē sievu" visu sezonu apspriestākajiem dalībniekiem kļuvusi Magone Burka un Ventis Vītols. Viņu īsais, bet kaislīgais romāns beidzās skumji un ar skandālu virkni, un tagad abi tiekas tiesas zālē, lai atrisinātu kopīgā dēla uzturēšanas jautājumu.

Portāls "Skaties.lv" vēsta, ka Magone atgriezusies Latvijā, lai šonedēļ piedalītos tiesas sēdē. Jau rudenī viņa iesniegusi prasību par uzturlīdzekļu piedzīšanu no Venta par labu abu dēliņam Raimondam Saulgaitim, un tagad ar bērna tēvu bija jātiekas aci pret aci.

Tiesa, Magone arī atklājusi – īsi pēc alimentu prasības iesniegšanas Ventis pēkšņi kļuvis par bezdarbnieku.

"Daudz pelnīja, bet, kad pieprasīju alimentus atbilstoši likumam, nobijās. No janvāra it kā aizgāja pats prom no darba. Fiksi papildināja bezdarbnieku rindas, lai bērns neko nedabūtu," portālam "Skaties.lv" atklājusi Magone.

Atgādinām, ka mazais Raimonds Saulgaitis, kurš tika ieņemts "Saimnieks meklē sievu" Vidusjūras kruīza laikā, pasaulē nāca 2014. gada jūnijā. Jau mazuļa gaidīšanas laikā bija skaidrs, ka viņa vecāki attiecības neturpinās, un nākamajos gados nerimās abu bijušo mīlētāju publiskie ķīviņi.

Šī arī nav pirmā reize, kad Ventis un Magone ieilgušo konfliktu risina tiesas ceļā – pirms diviem gadiem sieviete bija spiesta vērsties tiesā,lai oficiāli sakārtotu jautājumus par Raimonda aizgādību un tēva saskarsmi ar dēlu.

Pēc tiesas gan Ventis esot sadedzinājis spriedumu, atteicies Raimondu atzīt par savu dēlu un vairs nav izrādījis interesi par tikšanos ar jaunāko atvasi. 2015. gada vasarā Magone ar abiem dēliem devās prom no Latvijas, lai laimi meklētu Anglijā, un vēlāk jau ziņoja, ka gatavojas kāzām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!