Foto: F64

Šoruden pamatīgu pārsteigumu saviem draugiem un pat tuviniekiem sagādājis bijušais LNT šefs, producents Andrejs Ēķis, kurš par sievu apņēmis savu draudzeni Dainu Gāgu (abi attēlā).

Lai gan sareģistrēšanās notikusi jau novembra pirmajā dienā, plašākai sabiedrībai par to tapis zināms tikai šonedēļ.

"Šā gada maijā mēs ar Dainu sākām kopdzīvi, kāpēc attiecību oficiāla reģistrēšana bija loģisks turpinājums. Ir džeki, kuri precas vairākkārt.

Es nemāku tā lēkāt, man tas ir pamatīgi. Lēmums precēties nav ne spontāns, ne pārlieku ilgi pārdomāts. Tam tā bija jānotiek," izdevumam Privātā Dzīve pastāstījis Ēķis.

Laulības notikušas tikai liecinieku - Ēķa drauga Aigara Graubas un Dainas draudzenes Solvitas Kostjukovas - klātbūtnē, un ne bērni, ne citi ģimenes locekļi vai draugi uz tām nav aicināti - līgava un līgavainis nav vēlējušies viņus lieki satraukt.

Arī lieciniekiem laulību ceremonija bijusi pārsteigums, jo kāzu dienas rītā viņiem solīts doties ekskursijā uz briežu dārzu, tāpēc Grauba drauga kāzās bijis tērpies džinsos.

Līgava kāzu dienā bija tērpusies baltā adītā kleitiņā, bet jaunais vīrs - baltā adītā džemperī ar augsto apkakli. Abiem bijušas melnas samta žaketes, bet bez gredzeniem jaunais pāris izticis - tie tikšot pagatavoti vēlāk.

Daina Gāga savulaik bija precējusies ar mūziķi Arti Gāgu, un šajā laulībā pasaulē nākušas divas meitas. Ēķa sieva un triju bērnu māte Iveta pirms vairāk nekā pieciem gadiem gāja bojā - tas notika, kad abi bija devušies atvaļinājumā uz Norvēģijas kalniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!