Foto: Vida Press
Viens no pasaulē slavenākajiem "dzīvajiem Keniem" – brazīliešu izcelsmes plastiskās ķirurģijas fanātiķis Rodrigo Alvess – nesen devies uz Krieviju baudīt Maskavas modes nedēļu, un viņš ātri vien kļuvis par vienu no tās apspriestākajiem viesiem.

Alvess, kurš slavens kļuvis, pateicoties apsēstībai ar plastiskajām operācijām, savas gaitas cītīgi dokumentējis "Instagram" tīklā, daloties ar fotogrāfijām un īsajiem video stāstiem, kas sniedz ieskatu viņa piedzīvojumos.

Ārzemju tabloīdu iemīļotā zvaigzne Krievijā apvienojusi patīkamo ar lietderīgo. Viņš ne tikai apmeklējis modes skates, bet arī devies apskatīt Maskavas ievērojamākās vietas, tajā skaitā arī Sarkano laukumu.

"Es esmu ļoti priecīgs un satraukts atrasties Krievijā pirmo reizi savā mūžā un apmeklēt modes nedēļu. Man ir dota iespēja iepazīties ar brīnišķīgiem cilvēkiem, un es ļoti ceru, ka tad, kad atgriezīšos Lielbritānijā, es būšu iemācījies dažus vārdus krievu valodā," saviem faniem vēstījis Alvess.

Alvess, kuram nesen tika veikta četru ribu izņemšanas operācija, pamanījies arī nonākt baumu krustugunīs. Pie viena no Maskavā tapušajiem foto viņš pievienojis tēmturi "#Dom2", kā rezultātā izplatījušās runas, ka viņš, iespējams, nolēmis piedalīties Krievijā populārajā šovā.

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Mar 12, 2018 at 10:29pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!