Foto: DELFI

Dziedātāja Anmary (attēlā), kura līdz šim bija pazīstama arī kā Linda Amantova, pēc kāzām pieņēmusi sava vīra Aigara Dinsberga uzvārdu un turpmāk ārpus mūzikas aprindām būs zināma kā Linda Dinsberga.

"Es ticu tam, ka brīdī, kad vīrietis apprec sievieti, viņš paņem viņu savā paspārnē. Tāpēc sieviete pieņem vīra uzvārdu," izdevumam Privātā dzīve komentējusi dziedātāja.

Delfi Izklaide jau ziņoja, ka 12. jūnijā viņi apprecējās, bet tagad jaunlaulātie devušies kāzu ceļojumā uz Spāniju. Tomēr tas nebūšot medusmēnesis, bet gan drīzāk nedēļa vai nedaudz vairāk, jo abiem esot darba pilnas rokas.

Anmary uz vīra gaumi paļāvusies arī kāzu dienā - Dinsbergs visu nokārtojis kopā ar kāzu organizatori.

"To, kā izskatīsies ceremonijas vieta, es iepriekš nezināju. Man svarīgākais bija, lai mācītājs ar Dieva vārdu dotu svētību mūsu savienībai," Privātajai dzīvei teikusi Linda, kura pie vīra izgāja muižā pie Jumurdas ezera.

Anmary ir divus gadus vecā dēliņa Marta Gabriela māmiņa, bet Dinsbergs ir divu pieaugušu bērnu tēvs.

Kad starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija laikā, kur Anmary uzstājās kā dziedātāja, bet Dinsbergs pildīja producenta pienākumus, starp abiem uzplauka romantiskas jūtas, Dinsbergs vēl bija precējies, bet drīz vien oficiāli nokārtoja šķiršanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!