Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 5. aprīļa, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jau trešais slavenību šova Zvaigznes ceļo raidījums, kurā varēja sekot dziedātājas Anmary (attēlā kopā ar dzīvnieku) piedzīvojumiem Kanāriju salās.

Lidojums uz tālā ceļojuma galamērķi ilga sešarpus stundas, bet tas apņēmības pilno dziedātāju nespēja nogurdināt, un pēc lidmašīnas nosēšanās Anmary bija gatava mesties visos piedzīvojumos, ko Kanāriju salas spēja piedāvāt.

Neraugoties uz to, ka visu nedēļu dziedātājai sekoja videokamera, viņa ceļojuma laikā ne uz brīdi nezaudēja savu sievišķību un kadrā bija redzama tieši tāda pati kā uz skatuves - skaista un sirsnīga.

Brauciena laikā Anmary izdevās būt tuvumā Āfrikai, piedzīvot smilšu vētru, pirmo reizi mūžā spēlēt golfu, redzēt gatavošanos karnevālam, izjust viduslaiku noskaņas un tikties ar īstiem bruņiniekiem.

Tāpat viņai bija iespēja turēt rokās pasaules lielāko papagaili, padraiskoties ar maziem lemuriem, samīļot jūras lauvas un zobenvaļus, un visi šie piedzīvojumi dziedātāju tik ļoti sajūsmināja, ka pēc atgriešanās viņa atzina, ka nedēļa Kanāriju salās šķitusi tikpat intensīva un piesātināta kā mēnesis no dzīves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!