Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 29. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jaunā slavenību šova Zvaigznes ceļo otrais raidījums, kurā tika atspoguļoti dziedātājas LienesCandy (attēlā) piedzīvojumi Krētā.

Ceļojumā uz Krētas salu Liene devās taisnā ceļā no kādas savas uzstāšanās, kas izlidošanas brīdi padarīja patiesi ekstrēmu, bet beigu beigās gan raidījuma galvenā varone, gan pārējā šova komanda laimīgi sasniedza galamērķi.

Pateicoties dziedātājas sievišķīgajam šarmam un lieliskajām komunikācijas spējām, viņas ceļojums izvērtās īpaši aizraujošs un ļāva uzzināt daudz interesantu faktu un notikumu, kurus parastam tūristam parasti nav iespējams atklāt.

Brauciena laikā Liene ne tikai iepazina daudz jaunu cilvēku un nokļuva neparastās vietās, bet arī paveica daudz ikdienā neierastu lietu - viņa slauca kazu, baroja jēriņus, šāva mērķī, iesvētījās klosterī, dejoja grieķu dejas un ļāvās citiem piedzīvojumiem.

Nākamo nedēļu Zvaigznes ceļo skatītājiem būs iespēja kopā ar citu skatuves mākslinieci - dziedātāju Anmary - doties aizraujošā ceļojumā uz Kanāriju salām, kur viņa piedzīvos smilšu vētru un citas neparastas lietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!