Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 22. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jaunais slavenību šovs Zvaigznes ceļo, kura ietvaros kopā ar dažādām Latvijā cienītām un mīlētām personībām būs iespēja doties tālos un eksotiskos ceļojumos.

Kā šova atklāšanas raidījuma galvenais varonis bija izvēlēts populārais pavārs un dažādu televīzijas projektu dalībnieks Elmārs Tannis (attēlā), kurš bija devies ceļojumā uz Ēģipti.

Pirmā Zvaigznes ceļo pārraide apliecināja, ka Tannis ir cilvēks ar savu viedokli - par katru ceļā redzēto lietu un pieredzēto notikumu viņam bija daudz ko teikt, un populārais pavārs savu nostāju arī neslēpa.

Tiesa, brauciena laikā Tannim neizdevās dīki gulēt pludmalē un citādi laiskoties, jo filmēšanas grafiks bija gana piesātināts ar dažādām aktivitātēm, bet tas apņēmīgo ceļotāju tikai iepriecināja.

Braucienā uz Ēģipti pavārs varēja sastapt arī savus amata brāļus - viņš pabija gan smalkā restorānā, gan parastā ielas krodziņā, bet par vienu no aizraujošākajiem ceļojuma momentiem kļuva zivju tirgus apmeklējums.

Turpmāk ik piektdienas vakaru TV3 skatītājiem būs iespēja turpināt pasaules apceļošanu kopā ar zvaigznēm - nākamo nedēļu varēs uzzināt, kā dziedātājai LieneiCandy veicās Krētā, ar dziedātāju Anmary doties uz Kanāriju salām un baudīt citus ceļojumus kopā ar Andri Kiviču, Binniju Ārbergu un citiem pazīstamiem cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!