Foto: Vida Press

Mūsdienās teju katrā saviesīgā burziņā vismaz viena šovbiznesa zvaigzne pamanās parādīt par daudz, un nesen savas intīmākās ķermeņa vietiņas publiski izrādījusi britu dziedātāja un meiteņu grupas The Saturdays dalībniece Mollija Kinga (attēlā).

Šonedēļ Londonā norisinājās Britu stila balvas pasniegšanas ceremonija, kurā pulcējās ne tikai pasaules šovbiznesa zvaigznes, bet arī modes pasaules ietekmīgākie ļaudis. Daiļā dzimuma būtnes, protams, sacentušās par fotogrāfu un pasākuma apmeklētāju uzmanību, un Mollija īpaši piestrādājusi pie tā, lai par viņu runātu.

28 gadus vecā daiļava gozējusies melnā vakarkleitā ar balta auduma ielaidumiem, un viņa varējusi palepoties ne tikai ar dziļu dekoltē izgriezumu, bet arī grandiozu šķēlumu līdz pašai staklei.

Tiesa, lielais šķēlums viņai radījis ne mazums likstu. Vējiņš spēlējies ar vieglo kleitas audumu, un dziedātājai nācies ļoti nopūlēties, lai fotogrāfu objektīviem neatklātos mūziķes pati intīmākā ķermeņa vietiņa. It kā ar to vēl nebūtu gana, Mollija nebija sevi apgrūtinājusi ar biksīšu uzvilkšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!