Foto: Vida Press

Kārtējo reizi par sevi atgādinājusi 48 gadus vecā kulta seriāla Baywatch zvaigzne un modele Pamela Andersone (attēlā). Kuplo formu īpašniece izgājusi sabiedrībā žilbinošā paskatā, taču tas nav paglābis viņu no apkaunojošas izgāšanās.

Ārvalstu mediji ziņo, ka aizvadītajā sestdienā Beverlihilzā vienā vakarā norisinājušies vairāki ievērojami pasākumi, un Andersone paguvusi atzīmēties tajos visos. Vispirms viņa gozējusies Vegan Of The Year apbalvošanas ceremonijā, kurā slavināti vegāniskā dzīvesveida piekritēji.

Vakara turpinājumā leģendārā daiļava paguvusi apmeklēt arī dzīvnieku tiesību aizstāvju biedrības PETA organizēto burziņu, bet vēlāk Pamela ieradusies izdevuma Flaunt Magazine ballītē.

Vakara sākumā Andersone bijusi žilbinoša - viņa, tērpusies baltā kleitā ar dziļu šķēlumu un atkailinātu muguru, daudziem likusi sajūsmā noelsties. Apģērbs izcēlis visas labākās Pamelas ķermeņa īpašības.

Tiesa, tā vakara uzdzīve un ballīšu maratons bijusi pārāk liela slodze Pamelas seksīgajai kleitai, un pāris stundu laikā daiļava no žilbinošas dīvas pārvērtusies nevīžīgā skuķī.

Kad Andersone devusies prom no Flaunt Magazine viesībām, fotogrāfi iemūžinājuši kadrus, kuros redzams, ka aktrises tērpa audums priekšpusē pārplīsis līdz pat pašai intīmākajai ķermeņa vietiņai, atsedzot apakšbiksītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!