Foto: instagram.com/marta_grigale/

Jaunā dziedātāja Marta Grigale (attēlā), kura guva plašu popularitāti pēc veiksmīgā starta konkursā Supernova, šobrīd ir 23. grūtniecības nedēļā. Īpašā laika emocijas, kas iemūžinātas bildēs, Marta neslēpj arī no faniem.

Priecīgo ziņu par gaidāmo ģimenes pieaugumu jaunā dziedātāja ar Instagram starpniecību atklāja laikā, kad pati piedalījās Supernova konkursā.

Atvasītei jānāk pasaulē jūlijā, un, gaidot priecīgo notikumu, hita Choices radītāja regulāri dalās sajūtās ar atbalstītājiem.

"Tas ir tik dīvaini un tik forši. Tas mazais brīnumiņš manī. Un nemaz jau vairs ne tik mazs," sajūtas Instagram raksturojusi nu jau 23. grūtniecības nedēļā esošā meitene, papildinot ierakstu ar piemīlīgu bildi.

Topošā mamma savu atvasīti mīl fotografēt, vēl tai esot puncī. Marta regulāri iepriecina fanus ar puncīšbildēm, iemūžinot vēderiņu te kopā ar ziedu kompozīciju, te mīlīgā džemperītī. Mākslinieces fani atzinīgi novērtējuši topošās māmiņas daiļumu, atzīstot, ka jaunā sieviete burtiski "mirdz no iekšpuses".

Te tiešām smuki 🌱🌵🌿

A photo posted by MARTA GRIGALE (@marta_grigale) on Mar 13, 2016 at 8:34am PDT

Lielais un mazais 🎀 / The big and the small.

A photo posted by MARTA GRIGALE (@marta_grigale) on Mar 3, 2016 at 1:32am PST

Zied un zied 🌷

A photo posted by MARTA GRIGALE (@marta_grigale) on Feb 23, 2016 at 2:45am PST

Manā dzīvē ir bijis daudz skaistu un saviļņojošu notikumu. Bet jāteic, ka nekas no līdz šim izjustā nav bijis tik īpašs, kā vēl viena dzīvība manī. Jā, es esmu bērniņa gaidībās, un jūlijā mēs būsim 3 - es, @kaspars.grigalis un mūsu mazulis, kuru vēl nepazīstam, bet jau tik ļoti mīlam un lolojam! ❤️🙏🏻 Kas attiecas uz Supernovu - par dalību šaubījos tikai pašā sākumā. Tomēr visai ātri sapratu, ka tas nekādā ziņā nav šķērslis. Es jūtos labi un manī ir dubults spēks!!! Esmu gatava cīnīties līdz galam un turpināt dalību konkursā tik ilgi, cik būs lemts. Bet viņš vai viņa, kurš aug manā puncī un kļūst ar katru dienu lielāks, neapšaubāmi ir manas līdzšinējās dzīves galvenais projekts. 😍 #pregnancyannouncement #gaidības #momtobe #babyinside #18nedēļas

A photo posted by MARTA GRIGALE (@marta_grigale) on Feb 12, 2016 at 9:33am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!