Foto: Instagram.com/justinbieber/

21 gadu vecais kanādiešu izcelsmes dziedātājs Džastins Bībers, kurš nereti tiek dēvēts par tīņu elku, jau atkal licis pasaulei par sevi runāt. Viņš savā Instagram foto blogā publicējis īpaši pikantu bildīti, kurā bučojas ar jauniņo modeli Heiliju Boldvinu (abi attēlā).

Pēdējā laikā vairākkārt izskanējušas runas, ka Bībers un 19 gadus vecā modele, kuras vecāki ir Holivudas aktieris Stīvens Boldvins un grafiskā dizainere Kenija Boldvina, ir pāris. Abi kopā tika piefiksēti jau vasarā, taču līdz šim tīņu zvaigznītes noliedza baumas, ka starp abiem ir romantiskas jūtas.

Tiesa, daudzus māc šaubas, ka abi ir tikai draugi. To, ka Bīberu un Boldvinu vieno kaut kas vairāk, apliecina arī foto, ko mūziķis publicējis savā Instagram blogā. Viņš publiskai apskatei izlicis attēlu, kurā iemūžināts viņa un modeles kaislīgais skūpsts.

Foto sacēlis pamatīgu brēku un burtiski satricinājis internetu. Aptuveni astoņās stundās kopš publicēšanās brīža tas izpelnījies vairāk nekā 1,5 miljonus sarkano sirsniņu jeb "patīk". Savukārt komentāru sadaļā fani metušies analizēt Bībera un Boldvinas mīlas sakaru.

Kā vēsta tenku portāls TMZ, jaunieši jauno gadu sagaidījuši kopā Karību salās. Vairāki anonīmi informatori, kuri bijuši tajā pašā ballītē, vēlāk stāstījuši, ka Bībers un Boldvina uzvedušies kā aptrakuši tīņi. Abi esot burtiski laizījušies visu acu priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!