Foto: Privātais arhīvs

Beidzot apprecējusies ar savu itāli Paskvāli Adario, pašmāju estrādes māksliniece Inese Adario (pāris attēlā) jeb Kombuļu Inese steidz vīram Latvijā meklēt algotu darbu un šajā sakarā lūdz palīdzību arī faniem.

Aprīļa beigās Inese sociālajos tīklos izplatīja vairākus paziņojumus, norādot, ka abi ar vīru ir atvērti dažādiem darba piedāvājumiem. Māksliniece aicināja cilvēkus izvēlēties viņu kā mākslinieci savai ballītei vai pasūtīt video sveicienus draugiem un informēja, ka arī vīrs ir nodarbošanās meklējumos.

"Visus, kurus interesē iemācīties itāļu valodas pamatus un sarunu valodu, lūgums [rakstīt] Facebook manam vīram Pasquale Addario. Laipni gaidīti visi," Latviju uzrunāja pašmāju mūzikas zvaigzne.

Diemžēl Ineses sludinājumi sociālajos tīklos lielu atsaucību neguva, tāpēc drīz vien māksliniece bija spiesta mēģināt vēlreiz.

"Sveiki visi. Ja nu kāds zina kādu darbu, kur var strādāt vīrietis bez specialitātes un tikai ar angļu valodas zināšanām, lūdzu, atrakstiet man un kaut ko noteikti iesakiet!" fanus citādāk uzrunāt mēģināja Inese.

Šoreiz tauta reaģēja, izsakot spriedumu, ka Latvijā bez latviešu valodas pie darba diez vai izdosies tikt, taču Inese nemeta plinti krūmos. Viņa turpināja meklēt darbu mīļotajam, izsakot cerību, ka atsauksies kāds, kuram ir "draugs vai priekšnieks ārzemēs". 

Kamēr darbs nav atrasts, allaž pozitīvā Inese nenokar galvu - viņa priecē sociālo tīklu sekotājus ar mākslinieciskiem attēliem, muzikāliem pārsteigumiem un savām atziņām.

Tikmēr dziedātājas vīrs arī nenīkst bezdarbībā - Paskvāle aktīvi darbojas sociālajos tīklos, diskutējot par dažādām politiskām norisēm dzimtajā Itālijā, dalās ar savas sievas jaunākajiem hitiem un neskumst par to, ka vismaz pagaidām viņš Latvijas darba tirgū nevienam nav vajadzīgs.

Tiesa, Paskvāle pats savus sekotājus par darba meklējumiem informēt nesteidzas, paļaujoties vien uz slavenās sieviņas rūpēm.

Iespējams, sakarā ar šīm likstām, bet varbūt vienkārši tāpat - fanu sirdīm - Inese nupat publicējusi jaunu hitu ar visai zīmīgu tekstu. "Bet labāk tā, kad nav nekā, vien mīla sirdī kaislīga," dzied tautas iemīlētā māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!