Foto: Privātais arhīvs

Pirms diviem gadiem pašmāju šovbiznesā skaļi sevi pieteica jaunā dziedātāja Sabīne Prenclava (attēlā), kura šovā Okartes skatuve nekautrējās paziņot, ka nolēmusi kļūt par Latvijas Bejonsu. Lai gan meitenei tā arī nav izdevies gūt vērā ņemamus panākumus mūzikā, viņa atradusi citas metodes, kā pievērst sev uzmanību.

Pēdējā laikā ir maz ziņu par Sabīnes muzikālajām un profesionālajām gaitām, taču personīgajā sfērā gan apņēmīgā jauniete piedzīvojusi vērā ņemamus notikumus - viņa no tumšmates kļuvusi par blondīni, un šī gada sākumā viņa arī saderinājusies ar multimākslinieka Kašera brāli Raivi.

Lai gan Sabīnes karjera un profesionālā izaugsme šobrīd apstājusies, tas neliedz viņai virtuālajā vidē savus draugus un atbalstītājus regulāri iepriecināt ar krāšņiem foto, un aizvadītās nedēļas izskaņā viņa plašākas publikas novērtējumam sniegusi ļoti pikantu attēlu.

Sabīne savā Facebook profilā publicējusi bildi, kurā visā krāšņumā sānskatā redzama viņas krūts, un šo pikanto foto ar "patīk" atzīmi novērtējušas tādas atpazīstamas dāmas kā dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee un dziedātāja Māra Katarska, kuras, kā zināms, arī labprāt publiski izrāda savus labumus.

Jau vēstīts, ka sarunā ar DELFI Izklaide Sabīne savulaik atklāja, ka ir gatava pašmāju mūzikā radīt revolūciju. "Mani iedvesmo Bejonsa un Šakira - viss, ko viņas dara, viņu attieksme. Jā, es būšu Latvijas Bejonsa, jo latvieši ir pārāk ieciklējušies uz saviem saviem šlāgeriem. Laiks ienest mūsu mūzikā ko ārzemniecisku," apņēmības pilna pirms diviem gadiem bija jaunā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!