Populārais pašmāju mūziķis Sandis Kiops šobrīd atrodas Maskavā. Viņš kuru katru brīdi kāps uz skatuves, lai piedalītos leģendārā Josifa Kobzona talantu konkursā Золотой голос России.

Otrdien, 19. aprīlī, Kiops devās uz Maskavu, kur laikā no 20. līdz 21. aprīlim notiek Kobzona konkurss mūzikas talantiem. Lai tiktu uz šo konkursu, Kiopam bija jāiztur spēcīga atlase, un viņa sniegumu nu vērtēs Krievijas šovbiznesa zvaigznes – mūziķi, aktieri un producenti, kuri ir konkursa žūrijā.

DELFI Izklaidei no Maskavas ziņo Kiops, viņš šobrīd jau gatavojas kāpt uz konkursa skatuves, lai ar savu šovu iepriecinātu Krievijas auditoriju. Sākums ir ļoti pozitīvs – par Latvijas zvaigzni ieinteresējušies Krievijas mediji, un Kiops jau sniedzis interviju Ostankinas televīzijai.

Intervijas laikā mūziķis bijis savā elementā un palutinājis krievus ar Pīlādžogas dziedājumu un kārtīgu spiedzienu, kas veltīts faniem.

Uz Maskavu kopā ar Kiopu devusies arī viņa līgava Daina Laukmane, ar kuru Kiops tieši šajā dienās atzīmē gada kopā būšanas jubileju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!