Foto: LETA

Šī gada sākumā ar pamatīgu skandālu no drauga hokejista Bruno Holsta šķīrās šlāgermūzikas izpildītāja Liene Šomase (abi attēlā). Lai gan dziedātāja bijušo mīlnieku apsūdzēja zādzībā, izskatās, ka sportistu šī neslavas celšana nemaz neuztrauc – viņš bauda visnotaļ šiku dzīvi ārzemēs.

Februārī Holsts pavēstīja, ka nolēmis pārvākties uz Londonu, lai nopelnītu līdzekļus daudzo parādu apmaksai, bet nesenā intervijā žurnālam Privātā Dzīve hokejists apgalvoja, ka mitinās Itālijā, taču Bruno sociālajos tīklos pieejamā informācija liecina kaut ko pavisam citu - viņš šobrīd dzīvo Francijas dienvidos.

Hokejists ir visai aktīvs sociālo tīklu lietotājs, un, lai gan Latvijā viņš iemantojis ne to labāko slavu un daudzi joprojām gaida, kad sportists nokārtos vecos parādus, Bruno savas gaitas ārzemēs vērienīgi atspoguļo mikroblogu vietnē Twitter un arī Instagram foto blogā.

Tā, piemēram, Holsts savus sekotājus informējis, ka šobrīd apmeties Francijā, turklāt, villā, nevis kaut kādā nelielā būdelē, un, lai apliecinātu savu sacīto, viņš padalījies arī ar foto, kurā iemūžinājis ainavu ar pilsētu, kurā dzīvo.


Tāpat viņš aizvadītajā nedēļā padižojās, ka vakariņojis glaunā restorānā, kurā "dzīvajā" uzstājusies kāda grupa no Londonas, bet šonedēļ Šomases bijušais mīlnieks pirmo reizi mūžā piedzīvojis zemestrīci, kas viņam radījusi pamatīgu izbīli un šoku.


Jau vēstīts, ka Šomase attiecības ar Bruno pārtrauca janvārī. Sarunā ar Privāto Dzīvi viņa apgalvoja, ka bijušais mīlnieks ne tikai slepus pārdevis dziedātājas automašīnu, bet arī nozadzis viņai 800 eiro un aizlaidies uz Londonu.

Tāpat viņa arī apgalvoja, ka abi dzīvojuši kopā, bet tieši Liene maksājusi par dzīvokli, kā arī pirkusi pārtiku, jaunas drēbes mīļotajam un pat vedusi viņu pie friziera, un martā Šomase pie Holsta pat vērsās ar publisku lūgumu atmaksāt parādu.

Bruno šīs neslavas atspēkoja tikai marta beigās, kad publiski paziņoja, ka neko no Šomases nav zadzis - hokejists apgalvoja, ka Liene viņam pati iedevusi 800 eiro jauna auto iegādei, bet, tā kā jēdzīga mašīna par tādu summu neesot sanākusi, Holsts naudu izmantojis jaunas automašīnas līzinga pirmajai iemaksai. 

Lai gan tā arī joprojām nav saprotams, kurš no abiem melo, skaidrs ir viens - pēc šīs publiskās veļas mazgāšanas uzradās arī citi ļaudis, kas apgalvoja, ka hokejists viņiem ir parādā naudu, un arī pati Šomase neslēpa, ka pēc šķiršanās sociālajos tīklos saņēmusi vēstules ne tikai no cilvēkiem, kuriem Bruno ir pārādā, bet arī no vairākām sievietēm, kuras informējušas, ka Holsts šādu metodi - dzīvošanu uz sieviešu rēķina - izmantojis jau vairākkārt.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!