Foto: RIA Novosti/Scanpix
Pusgada laikā kopš populārās Krievijas skatuves mākslinieces Žannas Friskes nāves viņas ģimene nepazūd no tabloīdu virsrakstiem, un nu šajā stāsta noticis jauns pavērsiens - tiek apšaubīts, ka Dmitrijs Šepeļovs (attēlā ar dziedātāju) ir Žannas dēla Platona tēvs.

Šīs nedēļas izskaņā Krievijas mediju pāršalkusi satraucoša vēsts - 32 gadus vecais advokāts Radiks Guščins paziņojis, ka tieši viņš ir mazā dziedātājas dēliņa bioloģiskais tēvs.

Portāls Super.ru vēsta, ka vīrietis savus vārdus ir gatavs aizstāvēt - viņš jau steidzis iesniegt prasību tiesā, lai pierādītu savas tiesības audzināt zēnu.

Šaubas par advokāta teikto gan raisa fakts, ka Guščins ir Friskes tēva Vladimira draugs. Ņemot vērā dziedātājas vecāku un viņas mīļotā Šepeļova saspīlētās attiecības un cīņu par Platonu, iespējams, šis ir tikai kārtējais mēģinājums atņemt Dmitrijam puisēnu.

Guščins pastāstījis, ka viņa un dziedātājas romāns neesot bijis ilgs, bet pēc tā viņa paziņojusi par grūtniecību. Pagājuši deviņi mēneši, un pasaulē nācis Platons. Dzimšanas apliecībā kā Platona tēvs ierakstīts Šepeļovs, bet, kā apgalvo advokāts, Friske to neesot apstiprinājusi - ieraksts izdarīts, balstoties uz Šepeļova apgalvojuma.

Situāciju vēl sarežģītāku dara tas, ka Guščins ir precējies.

"Radiks ir precējies, un viņam ir dēls. Šī iemesla dēļ viņš to, kas noticis pagātnē, nevēlējās izlikt vispārējai apspriešanai. No 2012. gada maija līdz septembrim viņam un Žannai Friskei bija attiecības, bet tas, kā šī ziņa ietekmēs viņa sievas psihisko stāvokli, nav zināms. Ja Radiku atzīs par Platona tēvu, viņš uzņemies atbildību par Platonu," medijiem skaidrojis vīrieša juridiskais pārstāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!