Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 18. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam nodots iepazīšanās šova Gandrīz ideāls randiņš otrās sezonas pirmais raidījumu cikls, kurā par galvenā varoņa Andra sirdi cīņu uzsāka četras daiļavas.

36 gadus vecais Andris strādā uz Tallink kuģiem par kruīzu vadītāju, un biežā ceļošana esot viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc pastāvīgas attiecības viņam nav izveidojušās. Tomēr Andris skaidri zina, ka viņš vēlas gudru, atjautīgu un izskatīgu meiteni. 

"Izskatīgumu minu kā trešo lietu, jo bieža ir parādība, ka ļoti izskatīgas meitenes ir aprobežotas savā domāšanā," ne vienu vien televīzijas skatītāju nedaudz pakaitināja raidījuma galvenais varonis.

Šova otrās sezonas atklāšanas nedēļā par galvenā varoņa sirdi cīņu uzsāka četras meitenes - 34 gadus vecā būvinženiere Marta, 26 gadus vecā rakstniece un blogere Maija, 26 gadus vecā produktu menedžere Silva un 29 gadus vecā picērijas mārketinga vadītāja un studente Inese.

Savām potenciālajām draudzenēm Andris bija sarūpējis vairāku dienu garu izklaides programmu - iesākumā viņš meitenes uzņēma pie sevis, kur visi ieturēja maltīti un pačaloja par eiro ieviešanu Latvijā, bet pēc tam kompānija steidzīgi devās uz Pasažieru ostu, lai dotos izbraucienā ar prāmi, kur nakts tika pavadība jestrās atrakcijās.

Pēc līksmi aizvadītās nakts kompānija aplūkoja brauciena galamērķi - Stokholmu, pēc atgriešanās iepazinās ar prāmi un vēl vairāk viens ar otru, bet pēc brauciena Andris izdarīja savu izvēli un nolēma mājās sūtīt Maiju.

Pārējās trīs meitenes cīņu par Andra sirdi turpinās, ik vakaru uzņemot puisi un konkurentes pie sevis un gardi viņus pabarojot, bet ceturtdienas vakarā taps zināms, kuru no trijnieka Andris izvēlēsies kā iespējamo draudzeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!