Foto: Publicitātes foto

Vienas no spilgtākajām šova TV zvaigzne dalībniecēm bija māsas Marta un Dārta Grīsles (abas attēlā). Pēc šova noslēguma māsas tā vietā, lai gaustos par popularitātes nastu un gozētos burziņos, baudot savu slavas piecminūti, skatās uz dzīvi reāli un gatavas intensīvi strādāt, lai šovā iegūtās zināšanas varētu izmantot reālā darbā.

"Šovs bija un ir ļoti laba skola - sākot ar aktiermākslas, runas un dejas nodarbībām, līdz pat montāžas plāna izveidei un video materiālu nodošanai skatītāju vērtējumam. Līdz darbam kā TV sejai, respektīvi, raidījumu vadīšanai, man vēl ir, kur augt, bet esmu sarunājusi jau pavasarī aizkadrā strādāt pie viena no TV projektiem," DELFI Izklaidei savus nākotnes plānus ieskicē Marta.

Šovā TV zvaigzne kopā ar Martu startēja arī viņas jaunākā māsa, taču meitenes ne brīdi nav jutušās kā konkurentes savā starpā. Gluži otrādi - māsas gatavas arī savu karjeru medijos veidot kopā. Šajā sakarā māsām jau ir daža laba iecere, par ko gan pāragri runāt.

"Mums ir dziedošās māsas, bet nav māsu tandēms, kuras vada raidījumus, dažādus apskatus," spriež Marta. Viņa pēc šova turpina aktīvi strādāt, negaidot, ka nu viss tiks pasniegts uz paplātes tikai tāpēc, ka viņa taču ir atpazīstama.

"Nevajag iedomāties, ka šovs pavērs miljoniem iespēju darbam televīzijā. Ir ļoti būtiski atcerēties un saprast, ka tā bija skola. Mums ir paveicies, jo redzējām, kā viss notiek. No tā jāpaņem viss, ko var ņemt un jāturpina cīnīties un darboties.

Pabeidzot augstskolu, tu jau nesēdi mājās un negaidi, kad pie tavām durvīm klauvēs darba devējs. Tāpat ir ar šo šovu - ieguvi, tagad zini nedaudz vairāk. Ej un cīnies tik ilgi, kamēr sanāk!" uz dzīvi reāli skatās Marta.

Tieši tāpēc viņai nedaudz pasmīnēt liek arī vairāki šova kolēģi, kuri pēc TV zvaigznes noslēguma steidz gausties par popularitātes smago nastu un fanu uzlidojumiem.

"Manuprāt, kolēģu runas par iegūtās popularitātes drūmo pusi, uzbāzīgiem faniem un tā tālāk ir izdomājums. Nu nedzīvojam mēs Holivudā un neesam nekādas kinozvaigznes! Manuprāt, daži vienkārši uzstāda vēlamo par esošo," par kolēģu it kā grandiozo slavu pasmīn Marta.

Šovā viņa ieguvusi ne tikai vērtīgas zināšanas, bet arī mīļoto - Dzintaru Neimani, ar kuru turpina draudzēties arī pēc TV zvaigznes noslēguma.

"Ar Neimani mums viss ir labi un smuki. Atbalstām viens otru. Daudz runājam un filosofējam. Mēs viens otram neesam konkurenti un tādi arī nevaram būt. Man ir savs lauciņš, kurā vēlos darboties, viņam savs," par attiecībām ar Neimani teic Marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!