Foto: Privātais arhīvs

Svētdienas, 12. oktobra, vakarā telekanāla NTV Mir Baltic skatītāju vērtējumam tika nodots šova Gribu pie Meladzes raidījums, kurā īpašu uzmanību izpelnījās latviešu dziedātājs, modelis un dīdžejs Markus Riva (attēlā).

Jau vēstīts, ka septembra sākumā Markus Riva pārvarēja pirmo atlases kārtu un iekļuva starp 50 Konstantīna Meladzes atzinību guvušajiem jaunajiem censoņiem. Aizvadītās nedēļas izskaņā skatītāji varēja redzēt, kā tad puisim veicas tālāk.

Tā kā šova galvenais mērķis ir radīt spēcīgu puišu grupu, dalībniekiem pēc visu atlases kārtu izskanēšanas jau bija jāsadalās grupās, lai pierastu strādāt komandā. Rivam ar to tik aši neveicās - par viņu interesi izrādīja divas puišu grupiņas, un latviešu skaistulim vajadzēja divas stundas, lai izdarītu pareizo izvēli, bet pārējie puiši centās viņu visiem spēkiem pārliecināt.

Pēc izvēles izdarīšanas puišus sākumā apmulsināja lielā gadu un augumu atšķirība, par ko iepriekš viņi nebija padomājuši, bet uz skatuves dziedātāji ar savu uzdevumu tika godam galā.

To, ka Riva nekļūdījās, apliecina fakts, ka viņam kopā ar biedriem izdevās izpelnīties šova žūrijas simpātijas un kvalificēties šova nākamajai kārtai. Vislielāko sajūsmu par latviešu puisi izrādīja šova daiļā dzimuma žūrijas pārstāves un arī sociālajos tīklos nebeidzas sajūsminātu ierakstu lavīna par mūsu dziedātāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!