Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ noslēdzās vasaras apspriestākais televīzijas šovs "Netīrās dejas", kurā sadejojās trīs pāri. Tiesa, neviens no tiem pēc šova kopā nav palicis.

Jau vēstīts, ka šķirtus ceļus pēc kameru izslēgšanas nolēmuši iet "Netīro deju" uzvarētāji Ainārs un Kate. Arī karstasinīgā medmāsa Anda nav palikusi kopā ar Kimu, un tagad tapis zināms – šova cerīgākais pāris arī izšķīries.

Šova laikā šķita, ka tieši Roberts, kurš visbiežāk bija redzams, dejojot bez krekla, un karsējmeitene Ketija būs tie, kas varētu palikt kopā, jo viņu attiecības dzima lēni, bet pamatīgi.

Diemžēl dzīvē viss iegrozījies citādi, un abiem jauniešiem pēc šova nav izdevies palikt kopā.

"Mēs esam labi draugi, tomēr katrs aizgājām savu ceļu. Jau šova gaitā Roberts stāstīja, ka ir ļoti aizņemts cilvēks, un arī es tāda esmu. Par spīti tam, ka viss šādi izvērtās, es ne kripatiņu no tā visa nenožēloju, un man ir patiess prieks, ka satiku šo cilvēku un piedalījos šovā," sarunā ar "Delfi Izklaidi" stāsta Ketija.

"Emocijas šova gaitā no manas puses bija patiesas, un uzskatu to par tādu lielu, sirsnīgu šīs vasaras piedzīvojumu. Un šis piedzīvojums paliks man gan sirsniņā, gan atmiņā vēl tiešām ilgi," nākotnē optimistiski raugās pievilcīgā gaišmate.

Viņa neslēpj – šovs ir izmainījis viņas dzīvi un lielākais ieguvums ir gan pašpārliecinātība uz deju grīdas un dzīvē, gan sapratne, ka viņa vēlas attīstīt savu dejotprasmi un nodarboties ar to arī tālāk.

"Ja iepriekš domāju, ka varu nodejot tikai karsējdejas, tad tagad zinu, ka tas nav viss," iedvesmota pēc dalības šovā jūtas Ketija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!