Foto: Publicitātes foto

Smagās mūzikas projekts "Karaliste" klausītājiem piedāvā savu pirmo singlu "Un tā katru dienu", portālu "Delfi" informē grupas izdevēji no "Grautiņa ierakstiem".

Grupas "Karaliste" pamatsastāvā ir ģitārists Didzis Upens un basģitārists Kristaps Kupšāns. Dziesmas ierakstā piedalījušies arī bundzinieks Roberts Kočots (Nova Koma) un Kristiāns Laizāns (Red Lung) kā vokālists un vārdu autors.

"Un tā katru dienu" caurstrāvo domas par atkārtošanos un neizbēgamību no jau zināmiem galamērķiem, uz kuriem tiecamies, par spīti tam, ka skaidri zinām, kur tas rezultēsies. Tas arī atspoguļojas dziesmas muzikālajā izpildījumā, panākot sapnim līdzīgu, hipnotizējošu sajūtu, vēsta mūziķi.

Dziesma "Un tā katru dienu" tapusi studijā "Gateris" 2022. gada rudenī. Dziesmas pamatā ir projekta dalībnieku ieceres, kas dažādu iemeslu dēļ palikušas nerealizētas iepriekšējās muzikālajās apvienībās, kā arī ieraksta procesā radušās idejas, kas īstenotas pieaicinot citus mūziķus no draugu loka. Ieraksts veidots skaņu inženiera un producenta Jāņa Kalvāna vadībā.

Dziesma "Un tā katru dienu" ir pieejama visās populārākajās straumēšanas platformās, kā arī grupas "Bandcamp" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!