Foto: Publicitātes foto

Par klasiskās mūzikas huligāniem dēvētā grupa "Dagamba" pēc panākumiem šogad koncertā Mežaparka Lielajā estrādē viesosies Latvijas pilsētās ar programmu "Bach Against the Machine".

Kā atgādina grupas dalībniece, mūziķe Alise Broka, šī gada 3. jūnijā grupa "Dagamba" aizvadījusi savu līdz šim vērienīgāko koncertu – "Bach Against the Machine" Mežaparka Lielajā estrādē, kas tika augstu novērtēts gan klausītāju, gan jomas profesionāļu vidū.

Kā norāda Broka, loģisks turpinājums ir grupas koncertturneja pa Latvijas lielākajām pilsētām un labākajām koncertzālēm. Turnejas atklāšanas koncerts notiks 2024. gada 10. februārī, bet noslēgums gaidāms 9. martā.

Šajā koncertprogrammā tikai "Dagamba" mūziķiem raksturīgajā manierē sakausēta akadēmiskās mūzikas tēva, izcilā komponista Johana Sebastiana Baha mūzika un vienas no ietekmīgākajām rokgrupām pasaulē – "Rage Against The Machine" daiļrade.

"Milzīga pateicība visiem, kas bija ar mums kopā Mežaparkā un mēs turpinām! Gatavojamies un ar nepacietību gaidām satikšanos ar mūsu klausītājiem koncertzālēs, jo tajās vienlaikus iespēja gūt gan pieklusināti intīmu atmosfēru, kur varam uzrunāt katru individuāli, gan lielkoncerta spēcīgo un pacilājošo enerģiju", teic grupas dibinātājs Valters Pūce.

Koncertos būs dzirdama gan "Dagamba" jaunākā koncertprogramma "Bach Against the Machine", gan klausītāju jau iemīļoti skaņdarbi no programmām "Dagamba feat. Tchaikovsky", #LudwigVanRammstein u.c.

Pateicoties klausītāju lielajai atsaucībai, esošo koncertu saraksts tiek papildināts ar trim papildkoncertiem – Ventspilī, Jelgavā un Cēsīs!

Latvijas koncerttūres grafiks:

2024. gada 10. februāris – Liepājas koncertzāle "Lielais dzintars";
2024. gada 17. februāris – Latgales vēstniecība "Gors";
2024. gada 24. februāris – Ventspils koncertzāle "Latvija" (papildkoncerts - 15:00)
2024. gada 2. marts – Jelgavas Kultūras nams (papildkoncerts - 15:00)
2024. gada 9. marts – Vidzemes koncertzāle "Cēsis" (papildkoncerts - 15:00)

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!