Foto: Publicitātes foto
"Positivus" festivālā nākamgad viens no galvenajiem māksliniekiem būs amerikāņu dziedātājs, dejotājs un aktieris Džeisons Derulo (Jason Derulo).

Kā "Delfi" vēsta festivāla rīkotāji, mākslinieka koncerti ir slaveni ar iespaidīgu deju šovu, kas piepildīts "ar hitiem, karstiem ritmiem un pozitīvu enerģijas lādiņu".

Džeisons Derulo zvaigznes statusu ieguva vēl būdams pusaudzis un šobrīd ir pasaules mēroga superzvaigzne, ražīgs R&B, popmūzikas, repa dziesmu autors ar daudziem hitiem un augsti novērtētām sadarbībām ar pasaulē zināmiem māksliniekiem.

Kā norāda "Positivus Music" pārstāvji, Džeisons Derulo ir pierādījis sevi kā vienu no dinamiskākajiem, populārākajiem dziedātājiem un deju hitu veidotājiem globālajā popmūzikā.

Kopš izrāviena ar pieckārtēju RIAA sertificētu singlu "Whatcha Say" Džeisons Derulo ir pārdevis vairāk nekā 250 miljonus singlus visā pasaulē un izdevis virkni mega hitu, tostarp 15 platīna singlus - "Wiggle", "Talk Dirty", "Want to Want Me", "Trumpts", "It Girl", "In My Head", "Ridin' Solo", "Don't Wanna Go Home", "Marry Me", "Get Ugly" , "Swalla", "Savage Love" un "Take You Dancing".

Starp nozīmīgiem singliem atrodams arī "Savage Love", kas kopā ar BTS un tā oficiālais remikss kļuva par starptautisku sensāciju, aktuālāko hitu platformā "TikTok" 2020. gadā un ierindojās "Billboard Hot 100", kā arī vairāku topu pirmajā vietā vēl 16 valstīs visā pasaulē. Daļa no panākumiem ir arī kļūšana par vienu no ietekmīgākajiem "TikTok" lietotājiem, kur mākslinieks var lepoties ar 11. vietu platformā un ceturto, kā viens no lietotājiem-vīriešiem ar vislielāko sekotāju skaitu.

Šobrīd Džeisons Derulo strādā pie piektā studijas albuma. Tas būs pirmais pilnais albums kopš 2015. gada topu pirmajā vietā esošā "Everything Is 4" izdošanas. Jaunajā albumā iekļautas dziesmas "Lifestyle" – lipīgais hits kas tapis kopā ar "Maroon 5" līderi Adamu Levinu, pandēmijas laika hits "Take You Dancing" un dubultplatīna singls "Savage Love".

Jau vēstīts, ka 2024. gadā Positivus festivāls notiks 19. un 20. jūlijā Rīgā, Lucavsalā. Festivāla biļetes pieejamas www.positivusfestival.com un "Biļešu servisa" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!