Foto: Gints Ivuškāns, Patriks Pauls Briķis/DELFI, Matīss Markovskis

Aizvadītā nedēļa pagāja kino zīmē – tā iesākās ar jauna seriāla pirmizrādi un noslēdzās ar Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" pasniegšanu. Nedēļas vidū tika svinēta krāšņas pašmāju animācijas filmas "Sirds likums" pirmizrāde, bet Valmieras teātrī pie skatītājiem nonāca jauns iestudējums par slavenā rakstnieka, "Mazā prinča" autora Antuāna Sent-Ekziperī liktenīgo sievieti Konsuelu. Liepājas simfoniskais orķestris sarīkoja Dzīvnieku karnevālu, bet Čehova teātrī publika cēlās kājās un aplaudēja iestudējuma ""Skatuve" UGUNĪ" komandai. Par šiem un citiem kultūras notikumiem aizvadītajā nedēļā – deviņās fotogalerijās.

Pirmizrādi piedzīvo jauna "Nelūgto viesu" sezona


Aizvadītā nedēļa jau pirmdienā tika iesākta ar pirmizrādi. 29. janvāra vakarā kinoteātrī "Forum Cinemas" tika aizvadīts daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" otrās sezonas atklāšanas pasākums, kurā pulcējās seriāla radošā komanda kopā ar atbalstītājiem, sadarbības partneriem un draugiem. Seriāla "Nelūgtie viesi" pirmā sezona 2023. gadā pārliecinoši ieņēma līdera pozīciju Tet TV skatītāko seriālu topā, un arī jaunā sezona skatītājiem neļaušot vilties, atklājot daudz šokējošu un negaidītu pavērsienu. Jāatgādina, ka seriāla pirmā sezona šogad bija nominēta arī nacionālajai kino balvai "Lielais Kristaps".

Gaismas pilī prezentē grāmatu par Latvijas 21. gadsimta kultūrbūvēm

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 30. janvārī notika arhitekta Jāņa Dripes grāmatas "Kultūrtelpa – 21. gadsimta kultūras būves Latvijā" atklāšanas pasākums.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!