Foto: Publicitātes foto

Brīvdabas notikumu vietā "Wondersala", Andrejsalā, 16.augustā uzstāsies mūziķis un dīdžejs "ATB" jeb Andrē Tannebergers, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Tatjana Križanovska.

Mūzikas balvai "Brit Awards" nominētais mākslinieks tiek uzskatīts par starptautiskās mūzikas skatuves pionieri. Līdz šim Tannebergers kopumā producējis desmit albumus, un "Your Love (9 PM)", ko viņš producējis kopā ar "Topic" un "A7S", kļuva par 2021.gada vasaras hitu visā pasaulē.

Tas ir straumēts vairāk nekā 500 miljonus reižu "Spotify" vien, sasniedzis zelta statusu divpadsmit valstīs, tostarp Vācijā, platīna statusu Lielbritānijā, Austrālijā, Itālijā un Šveicē, kā arī dubultplatīna statusu Īrijā.

Pirms vairāk nekā 20 gadiem ATB dziesmas "9 PM (Till I Come)" oriģinālversija bija pirmā deju dziesma "Made in Germany", kas iekļuva Lielbritānijas topu pirmajā vietā. "ATB" debijas singls sasniedza virsotnes arī vairākos "Top 10" topos pasaulē, tostarp "ASV Billboard Charts", un pavēra durvis deju mūzikai populārajās radiostacijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!