Foto: Privātais arhīvs

Leģendārais franču dīdžejs un producents Deivids Geta 56 gadu vecumā kļuvis par vēl vienu atvasi bagātāks – krietni jaunākā draudzene laidusi pasaulē bērnu, kurš Getam ir trešais, ziņo "Mail Online".

Francijā dzimušais dīdžejs, kuru pasaulē zina arī kā vienu no turīgākajiem šīs cunftes pārstāvjiem, svētdien sociālajos tīklos pavēstīja par savu jauno statusu, proti, viņš nu ir jaunais tētis. Jaundzimušais puisēns ir pirmais kopīgais mazulis viņam un izskatīgajai brunetei Džesikai Ledonai, kura par Getu ir krietni jaunāka, – viņai 32 gadi. Getas paziņojumu komentējuši arī citi jomas korifeji, piemēram, dīdžejs Tiesto raksta: "Esmu tik priecīgs par jums abiem, brāli!" Getu apsveic arī Donalda Trampa meita Ivanka.

Puisēns nosaukts par Sajanu, kas kādā valodā nozīmējot "gaiši zili zaļš".

Sajans ir Getas trešais bērns. Viņa pirmajā un līdz šim vienīgajā laulībā ar Senegālas izcelsmes sabiedrības dāmu Ketiju Lobē pasaulē nāca dēls Tims Elviss (19) un meita Endžija (16). Getas laulība ilga no 1992. līdz pat 2014. gadam. 2015. gadā viņš iepazinās ar sava trešā bērna māti Ledonu. Abi pagaidām nav oficiāli noformējuši savas attiecības. Geta arī publiski paudis – "vairs neticu laulībai".

Par trešo bērnu Geta un viņa mīļotā publiski paziņoja "Grammy" balvu ceremonijā pērnā gada beigās. Pats dīdžejs ir divu "Grammy" balvu laureāts un karjeras laikā saņēmis arī daudzus citus mūzikas jomas prestižos apbalvojumus. Pagājušajā gadā dīdžejs savus skaņdarbus pārdeva "Warner Music", darījuma summai sasniedzot deviņu ciparu skaitli.

Izdevums "Forbes" Deividu Getu nosaucis par vienu no turīgākajiem dīdžejiem mūsdienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!