Foto: Privātais arhīvs

Pretrunīgi vērtētās krievu dziedātājas Jūlijas Zivertas koncerti tika plānoti vairākās Eiropas valstīs. Nu jau 13. jūlija koncerts "Wondersalā", kā arī vairāki Vācijā plānotie koncerti, ir atcelti. Māksliniece pati sociālajos medijos skaidrojusi, ka tā lēmusi sliktās veselības dēļ.

Uz Rīgu pošas pretrunīgi vērtētā krievu dziedātāja Jūlija Ziverta

Latvijā vairākas reizes atcelti un pārcelti Krievijas mākslinieces Jūlijas Zivertas koncerti, šobrīd izsludināta viņas uzstāšanās "Wondersalā" 13. jūlijā. Zivertas nostāja saistībā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā bijusi neskaidra. Ukrainas prese šo dziedātāju dēvē par "putinisti", viņa arīdzan uzstājusies okupētajā Krimā.

Lasīt vairāk

"Delfi" par šo situāciju sazinājās ar Valsts drošības dienestu (VDD), kuri solīja situāciju vērtēt atbilstoši savai kompetencei. Tagad par mākslinieces atcelto koncertu VDD komentē, "ka VDD ir izvērtējis krievu dziedātājas "Zivert" jeb Jūlijas Zivertas līdzšinējās aktivitātes un savu vērtējumu sniedzis Ārlietu ministrijai, tostarp norādot uz riskiem, kas saistīti ar Krievijā joprojām aktīvi koncertējošās personas potenciālu uzstāšanos Latvijā."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!