Foto: Privātais arhīvs

Allaž švītīgais krievu estrādes karalis pamazām atgriežas dzimtenes šovbiznesā. Nu viņu atkal ļauts rādīt TV šovos, un pats mākslinieks kadrus no tiem priecīgs izvieto Krievijā aizliegtajā "Instagram" tīklā. Nesen ar dziesmu mutē atbraucis no Donbasa, Filips Kirkorovs tagad biežāk valkā haki toņus, viņš pat sarūpējis sev kamuflāžas kostīmu, bet ne jau šādu tādu. Kirkorovs valkā "Louis Vuitton" darinātu kamuflāžu. Cilvēki, kas viņu labi pazīst, analizē iemeslus, kāpēc Kirkorovs pacieš visus režīma sagādātos pazemojumus. Iespējams, viņam kā LGBT kopienas pārstāvim piedraudēts atņemt dārgāko – paša bērnus.

Publiski nekad nav izskanējis, ka Kirkorovs būtu homoseksuāls, tomēr ievērojamais mūzikas kritiķis Artēmijs Troickis, kurš savulaik dzīvojis ar dziedātāju vienā mājā, ļauj nojaust, ka gluži tradicionāls Kirkorovs nav. "Es viņu ļoti labi pazīstu, mēs ilgu laiku dzīvojām blakus kāpņutelpās vienā mājā. Zinu visas viņa cilvēciskās kaislības..."

Troickis lēš, ka Kirkorovs un vēl dažas citas zvaigznes piekritušas acīmredzamam pazemojumam, bet par viņiem smejas visi, arī zvērināti putinisti tagad ķiķina par "Fiļu kamuflāžā" – tik ļoti viņa jaunais tēls disonē ar krāšņo anturāžu pirms tam.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!