Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto

Attēlā redzamas pieklājīgi un krāšņi tērptas Krievijas pirmā līmeņa zvaigznes. Bet smalko aprindu ballītē 20. decembrī kādā Maskavas klubā viņi saposās atbilstoši dreskodam – "Almost naked" jeb gandrīz kaili. Reperis Vacio pamanījās atnākt vien ar "Balenciaga" zeķi uz dzimumlocekļa un par "homoseksuālisma propagandu" dabūja 15 diennaktis aiz restēm. Ballītes rīkotāja lej gaužas asaras. Ksenija Sobčaka taisnojas, Dima Bilans atvainojas. Krievu estrādes karalis Filips Kirkorovs, visticamāk, ir izmisumā – viņš izņemts no jau uzfilmētā Vecgada šova. Viss liecina, ka "pliko ballīte" ir tikai prelūdija kārtīgai Kremļa sarīkotai ballei, kas nu skars arī šķietami neaizskaramos nācijas mīluļus.

Kremļa opozīcijas aktīvists un blogeris Maksims Kacs analizē, ka ar šo šovbiznesa skandālu Kremlis skaidri parādījis, ka atnāks pēc katra, kas atļausies nedzīvot pēc jaunajiem noteikumiem. Ballītes viesi bija pieraduši "izklaidēties kā Amsterdamā" un arī šajos apstākļos centušies uzrīkot "savu privāto Amsterdamu", taču beidzās viss likumsakarīgi.

"No vienas puses, Krievijas slavenības gatavas nosodīt LGBT un jebkurā brīdī dziedāt par izvirtušajiem Rietumiem; ja vajag, aizbrauks arī uz Donbasu, pastāvēs ar svecīti baznīcā un slavēs krievu pasauli. No otras puses – kolīdz kameras izslēgtas, vienos priekos metas tāda tipa ballītē, itin kā ne viņiem Valsts dome desmit gadus likumus sacerēja," – tā Kacs.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!