Foto: F64

Šonedēļ Vācijas pilsētā Āhenē norisināsies skaistumkonkursa Miss Intercontinental fināls, kurā Latviju pārstāvēs kā šova Latvijas princese dalībniece popularitāti iemantojusī Diāna Kubasova (attēlā), kura gan pirms došanās uz konkursu kritusi par upuri apmelojumiem.

Konflikts starp Latvijas skaistumkonkursu "krustmāti" Intu Fogeli un māsām Diānu un Simonu Kubasovām sākās jau pirms laba laika, kad abas uzņēmīgās meitenes bez Fogeles svētībās uzņēmās pašas organizēt konkursu Mis un misters Ogre.

Tagad publiska rīvēšanās ap ienesīgo skaistumkonkursu organizēšanas biznesu bija pierimusi, bet Fogele pielēja ugunij eļļu, paziņojot, ka Diāna Kubasova cenšas piemānīt starptautiskā konkursa organizatorus, uzdodoties par aktrisi, kāda viņa nemaz neesot.

Diāna sarunā ar DELFI Izklaidi gan šos apvainojumus noraida un izskaidro situāciju.

"Latvijā esmu izgājusi vairākus aktiermeistarības kursus - Teātra Sporta nodarbības, Screen Vision aktieru kursus, Eduarda Smilģa teātra studiju, esmu filmējusies ļoti daudzās reklāmās, vairākos videoklipos, kā arī nesen filmējos otrā plāna lomā Korejā, un pirms tam es izgāju aktiermeistarības privātstundu kursus.

Esmu arī aktrišu datu bāzē talantu aģentūrā Korejā un esmu saņēmusi uzaicinājumus uz vairākiem lieliem kastingiem Korejā un Mumbajā," par savu aktrises pieredzi un izglītību stāsta Diāna, kura jau decembrī dosies uz Āziju un saņems tur pastāvīgas uzturēšanās atļauju - darba vīzu.

Par Fogeles apvainojumiem Diāna īpaši pārsteigta nav. "Šī nav pirmā reize, kad Inta cenšas mani iegāzt," samierinājusies Kubasova.

"Piedalījos vairākos konkursos, kuru organizatori paši mani atrada un uzaicināja dalībai konkursā - Miss Asia Pacific un Miss Khan Shatyr, kā arī Best International Model World, kur tiku ielūgta žūrijā.

Katru no šīm reizēm viņa centā kaut kā to izjaukt, sakot, ka esmu noalgojusi hakerus, lai iekļūtu viņas elektroniskajā pastā, esmu rakstījusi vēstules organizatoriem no viņas meila, kas, protams, ir absurdi meli, jo paši konkursa organizatori mani personīgi aicināja dalībai konkursā," skaidro Kubasova.

Arī dalībai konkursā Miss Intercontinental viņu ieteikuši slavenākā un lielākā skaistumkonkursu ziņu portāla un foruma Missosology.com pārstāvji, kuri Diānas skaistumkonkursu gaitām un panākumiem seko jau vairākus gadus.

"Dalību konkursā pieteicu no savas aģentūras Amber Agency un pati apmaksāju franšīzes maksu, tādējādi kļūstot par Miss Intercontinental konkursa oficiālo pārstāvi Latvijā," stāsta Kubasova.

"Nepatiess ir Intas apgalvojums, ka konkursa organizatori domājuši, ka Fogele mani deleģējusi dalībai šajā konkursā. Viņi bija informēti par mūsu saspringtajām attiecībām un Intas nepatiku pret manis nodibināto skaistumkonkursu un modeļu aģentūru.

Viņi paši ar Intu sakaros nestājās, bet Inta pati viņiem uzrakstījusi e-pastu, un, kad konkursa organizatori viņu ignorējuši, neatlaidīgi zvanījusi.

Konkursa organizatori mani informēja, ka Fogele centusies viņus piekukuļot, piedāvājot naudu, lai tikai nodrošinātu, ka konkursā nesaņemu nevienu titulu. Kad viņi atteikušies, Inta piedāvājusi naudu, lai iekļūtu konkursa žūrijā un samazinātu manas izredzes uzvarēt. Manuprāt, šāda negodīgas konkurences cīņa ir ļoti zemiska," vērtē Kubasova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!