Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktrise Anna Hataveja (attēlā) kļuvusi par kārtējo kļūmīgi izvēlēta apģērba upuri slavenību aprindās - viņa uz daudzu gaidītās filmas Nožēlojamie pirmizrādi ieradusies bez biksītēm, un to, protams, pamanījuši acīgie preses fotogrāfi.

Nevienu vairs īpaši neizbrīna aktrises Lindsijas Lohanas vai dziedātājas Britnijas Spīrsas atkailinātās kājstarpes, bet Hatavejas atļaušanās pārsteigusi daudzus, turklāt tas, ka apakšveļas neesamība pamanīta, krietni samulsinājusi arī viņu pašu.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, aktrises pikantā situācija atklājusies pirms filmas pirmizrādes Nožēlojamie (Les Miserables) Ņujorkā. Hataveja ieradusies uz to limuzīnā, ko sagaidīja fanu pūlis, mājot un saucot sveicienus kinozvaigznei.

Izkāpjot no limuzīna, aktrise, kurai mugurā bija efektīga Toma Forda kleita un ekstravagantas sandales, neaprēķināja, tieši cik daudz ķermeņa atklāsies, un tieši tad arī tika pamanīts apakšveļas trūkums.

Aktrise izteikusies, ka jutusies izmisusi, kad viņas atklātās fotogrāfijas parādījušās preses izdevumos visā pasaulē, tomēr, kā iesaka modes redaktori, viņas situācijā būtu bijis prātīgāk šādas vaļības neatļauties - tad arī nebūtu, ko nožēlot.

Filma Nožēlojamie ir pēc Viktora Igo romāna motīviem veidots ekranizējums, kas Latvijas kinoteātros pirmizrādi piedzīvos nākamā gada 8. februārī.

Galvenās lomas tajā atveido Anna Hataveja, Hjū Džekmens, Rasels Krovs, Amanda Seifrīda, Saša Barons Koens un Helēna Bonema Kārtere. Filmas režisors ir par lenti Karaļa runa "Oskara" balvu saņēmušais Toms Hūpers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!