Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijā popularitāti iemantojusī latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece, kurai slavu atnesa dalība seriālā Slēgtā skola, aizvadītajā nedēļā laidusi pasaulē savu pirmdzimto – viņas un aktiera Pāvela Priļučnija (abi attēlā) ģimenē piedzimis puisēns.

"Paldies par apsveikumiem. Mana mīļotā sieva laidusi pasaulē dēlēnu. Mēs esam laimīgi. Dēls, vesels, skaists, mans," sociālajos tīklos sekotājus sajūsmas pilns informējis Pāvels un atzinis, ka tagad ir laimīgākais vīrietis pasaulē.

Viņš arī atklājis, ka mazulītis pasaulē nācis 53 centimetrus garš, bet svēris 3650 gramus, kā arī pievienojis neiztrūkstoši piebildi, ka gan jaunā māmiņa, gan jaundzimušais jūtoties labi.

Krievijas mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka Mucenieces un Priļučnija atvase piedzimusi kādā Maskavas klīnikā, bet pats Pāvels Twitter sarakstē apliecinājis, ka savam pirmdzimtajam dos vārdiņu Timotejs.

Arī jaunā māmiņa jau sniegusi īsus komentārus dažiem preses izdevumiem.

"Manas sajūtas pēc dzemdībām nav iespējams aprakstīt. Saprast, kā ir kļūt par māti, dzemdēt bērnu, ir iespējams, tikai to piedzīvojot. Esmu dzemdējusi, un tagad es savu mammu mīlu vēl vairāk. Paša visu laiku bija kopā ar mani, un tas par 50% ir viņa nopelns, viņš ir īsts varonis," komentējusi Muceniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!