Foto: RIA Novosti/Scanpix

Piektdienas, 1. februāra, vakarā negaidītu pārsteigumu sagādājusi iekārojamākā Krievijas līgava, dažādu televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka (abi attēlā), kura slepenā ceremonijā mijusi gredzenus ar aktieri Maksimu Vitorganu .

Izdevums Комсомольская правда vēsta, ka kāzu viesi līdz pēdējam turēti neziņā par to, uz kādu pasākumu viņi dodas - kinoteātrī Фитиль bija plānota Vitorgana filmas pirmizrāde, bet tad uz skatuves izskrējuši abi jaunlaulātie kāzu tērpos un paziņojuši, ka tagad viņi ir vīrs un sieva.

Sobčaka arī savos sociālo tīklu profilos ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzamas vīrieša un sievietes plaukstas ar laulību gredzeniem, un pateikusies par daudzajiem un sirsnīgajiem apsveikumiem, bet jaunā vīra ģimene paziņojusi, ka lepojas ar šādas līgavas ienākšanu ģimenē.

Ksjušai šīs ir pirmās laulības, bet aktierim ir jau cienīga pieredze - viņš bijis precējies ar aktrisi Viktoriju Verbergu un šajā savienībā dzimis dēliņš, kuram šobrīd 10 gadi, bet otrajā laulībā ar mārketinga speciālisti Natāliju pasaulē nākusi meitiņa Polīna.

Galerijā: Ksenija Sobčaka pēdējā gada laikā, kopš viņa atvadījusies no "ballīšu karalienes" statusa un kļuvusi par politisko aktīvisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!