Foto: AFP/Scanpix

Maija vidū par centrālo ziņu ārvalstu medijos kļuva vēsts, ka amerikāņu aktrise Andželīna Džolija veikusi krūšu mastektomiju, lai samazinātu risku saslimt ar krūšu vēzi, bet aizvadītajā nedēļas nogalē viņa pirmo reizi pēc operācijas apmeklējusi plašu publisku pasākumu.

Nedēļas nogalē Londonā norisinājās Džolijas dzīvesbiedra Breda Pita jaunākās filmas World War Z pirmizrāde, un atbalstīt savu mīļoto vīrieti bija ieradusies arī aktrise - abas kinozvaigznes bija tērpušās melnos tērpos un sanākušajiem preses pārstāvjiem pastāstīja, ka Andželīna jūtoties lieliski.

Filmas prezentācijas pasākumā Džolijai tika lauvas tiesa uzmanības - cilvēki, kuri sievietes lēmumu veikt mastektomiju atzinuši par drosmīgu un varonīgu rīcību, populāro aktrisi sveica gan ar plakātiem un dāvanām, gan uzmundrinošiem saucieniem. 

Starp citu, šī svinīgā pasākuma dēļ Džolija bija spiesta laist garām savas tantes bēres, kas svētdien notika Sandjego. Vēstīts, ka viņas mātes māsa Debija maija izskaņā zaudēja cīņu ar krūts vēzi, bet Džolija izvēlējās atbalstīt vīru, nevis doties atvadīties no radinieces.
;

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!