Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties pašmāju skatītāju iemīļotā seriāla Ugunsgrēks 9. sezonas noslēgumam, intrigas, kaislības un notikumi turpina uzņemt apgriezienus. Seriāla traģiskais pāris Elizabete un Leons pošas kāzām, kuras skatītājiem būs iespējams redzēt 20. jūnijā, taču pārējo varoņu dzīvēs notikumi ar to nebeidzas.

Viesnīcā šobrīd valda prieks - Leons un Elizabete paziņojuši par kāzām. Mildiņa gatavojas cept trīsstāvīgu torti, bet kafejnīcas īpašnieks Gunārs galdā vēlas celt melnos ikrus.

Pat Elizabetes tēvs Ziemelis, kurš līdz šim bija visai skeptiski noskaņots pret meitas un daktera Leona attiecībām, devis savu svētību un apsolījies Elizabeti vest pie altāra.

Tikmēr seriāla pārējie varoņi turpina vērpt intrigas. Leona dvīņubrālis Fēlikss sapinies Jevgeņijas jeb Kiskas tīklos, kuru skatītāji iepazina kā omulīgā uzņēmēja Vadima mīļāko, ar kuru viņš mēdz meņģēties un mīlināties, kad vien rodas tāda iespēja.

Karstasinīgais dvīnis nolēmis precēt Kisku, turklāt, gredzenus mīt vienā dienā ar savu "bračku". Pret to iebildumi ir Elizabeitei, kura dara visu, lai Fēliksa plānus mainītu.

Savukārt negantā Ramona joprojām turpina savu mīlas sakaru ar gados jaunāko Danielu - abu izpildījumā skatītājiem bija iespējam redzēt vienu no pikantākajām mīlas ainām Latvijas seriālu vēsturē.

Abus balodīšus šobrīd izšķirt mēģina istabene Signe, kura, kā izrādās, ir Ramonas meita. Tiesa, pati Ramona vēl nezina, ka ir Signes māte.

Istabenei ir plāns - meitene vēlas, lai Daniels kļūst traks pēc viņas, tādēļ viņa pierunā kolēģi Luīzi piedalīties un palīdzēt īstenot intrigas. Signes plānos gan pagaidām neietilpst pārgulēšana ar puisi - viņa tikai vēlas Danielu pavazāt aiz deguna un ieriebt Ramonai.

Tikmēr Elizabetes bijušais vīrs Cēzars, kurš darba dēļ piedzīvoja nervu sabrukumu, aizbēg no slimnīcas un ierodas viesnīcā.

To, kā noslēgsies un atrisināsies seriāla 9. sezona, uzzināsim 20. jūnijā, taču nav šaubu, ka gaidāmi daudzi raibi notikumi un pagaidām grūti spriest, vai patiešām tiks piedzīvotas ilgi gaidītās laimīgas beigas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!