Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties pavasarim, kaislības turpina plosīt arī populārākā latviešu seriāla UgunsGrēks varoņus, un šajā sakarā DELFI Izklaide piedāvā nelielu ieskatu iecienītās pārraides filmēšanas aizkulisēs.

Seriāla varoņus turpina nodarbināt dažādas mīlas likstas - Leons un Elizabete paslepus sarakstās un apmainās ar bučiņām, Ramona kaldina plānus, kā atgūt Leona sirdi, viņas meita Signe vēl nav sadūšojusies atklāt mātei, ka ir Ramonas pirms daudziem gadiem pamestais bērns, bet tā vietā nolēmusi negantajai mātei atvilt mīļāko, kā arī citi varoņi nestāv dīkā un rūpējas par jaunām intrigām.

Par vienu no aizraujošākajām sižeta līnijām kļuvusi omulīgā uzņēmēja Vadima attiecības ar par viņu krietni vien jaunāko Jevgēņiju, kura seriālā tiek mīļi saukta par Kisku - mīlas pārītis meņģējas, kur vien tas ir iespējams, bet tas, protams, rada dažādus pārpratumus.

Šonedēļ ne vienu vien UgunsGrēka mīļotāju pārsteidza Latvijas Nacionālā teātra Egila Melbārža atveidotā viesnīca bārmeņa Gunāra vizuālās pārvērtības - no nedaudz apaļīgā puiša ar tumšajiem matiem viņš tagad kļuvis par tievu blondīnu.

Tiesa, seriāla režisore un scenāristes bārmeņa izmaiņas nebija ieplānojušas - aktieris pats uz savu roku bija izlēmis izbalināt matus, un, lai gan iepriekš pašmāju medijiem UgunsGrēka veidotāji bija solījuši izdomāt, kā arī seriālā izskaidrot viņa izskata izmaiņas, skatītājiem tagad jau blondais un slaidais bārmenis tika parādīts bez paskaidrojumiem.

Galerijā: ieskats seriāla UgunsGrēks jaunākajos notikumos, kuri jau rādīti vai arī vēl tik demonstrēti televīzijas skatītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!