Foto: Privātais arhīvs
Latvijā un Krievijā populārā modele Anna Cine (attēlā), kura par savām mājām sauc Maskavu, šovasar atradusi laiku, lai izrautos no lielpilsētas un dotos ceļojumā uz Kipru kopā ar savu dēliņu un mammu.

Šis ceļojums bijis iespaidiem, pārsteigumiem un notikumiem piesātināts.

"Kipra - tā ir vieta, kur es vēlētos atgriezties. Mēs apmetāmies Protarasas pilsētā, kura ir slavena ar savām skaistajām pludmalēm un ir klusāka un mierīgāka nekā, piemēram, Aijanapa," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Anna.

Modele ar ģimeni devusies ekskursijā uz Trodosa kalniem, kur apskatījusi Kikosas klosteri - tur viņai aizlūgusi par tuvinieku veselību un aizdegusi svecīti. Viņasprāt, veselība dzīvē ir galvenais. Ekskursija uz kalniem kopumā ilgusi 12 stundas, un līkumainais ceļš vedis cauri iespaidīgiem serpentīniem.

Ceļojuma laikā modele apmeklējusi vairākus slavenus objektus, izgaršojusi Kipras virtuvi, peldējusies, sauļojusies un pat devusies uz naktsklubiem Aijanapā. Kā saka Anna, šī pilsēta nekad neguļ, un nemitīgi visapkārt kūsā dzīvība.

Modele iegādājusies dažādus suvenīriņus un sudraba izstrādājumus, lai tie paliktu par piemiņu no šī ceļojuma.

Braucienā viņai izdevās apvienot arī patīkamo ar lietderīgo - viņa ne tikai atpūtusies, bet arī piedalījusies foto sesijā.

"Protams, mans ceļojums neiztika arī bez profesionālajiem mērķiem. Pirms brauciena sazinājos ar pazīstamu fotogrāfu, kurš dzīvo Kiprā. Foto sesijā piedalījās arī mana mamma Marina un dēliņš Adrians," stāsta Cine.

Annai un viņas ģimenei ļoti paticis ceļojums. Kā vienīgo mīnusu viņa min WiFi bezvadu internetu, kas Kipras viesnīcās izmaksājis ļoti dārgi un ne vienmēr bijis pieejams, taču tas bijis sīkums, salīdzinot ar to, ko viņa izjutusi un piedzīvojusi.

"Kipra ir mīlestības sala. Tieši Kipras krastos izkāpa no jūras putām dzimusī mīlas dieviete Afrodīte. Ne velti daudzi pāri tur dodas apprecēties un nosvinēt savas kāzas," stāsta Anna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!