Foto: Privātais arhīvs

Pirms pāris gadiem plašu rezonansi sabiedībā izraisīja repera Gacho jeb Gata Irbes attiecības ar tajā laikā vēl vidusskolnieci Elgitu Magoni (attēlā pa labi). Lai gan pēdējā laikā abi mīlnieki vairās no pārlieku lielas sabiedrības uzmanības, Elgita savos sociālajos tīklos padalījusies ar attēliem, kurā atrādījusi savas sievišķīgās formas.

Jaunā dāma savus draugus un sekotājus sociālajā tīklā Facebook iepriecinājusi ar bildīti, kurā, tērpusies niecīga peldkostīmā, laiskojas pludmalē un priecājas par taureni, kurš nolaidies uz viņas trenētā vēderiņa.

Attēlā labi redzams, ka šo gadu laikā Elgita tikusi pie visai ievērojama un pamanāma pūces tetovējuma, kurš klāj viņas labo roku, bet viņas auguma aprises ar gadiem kļuvušas tikai sievišķīgākas un izteiksmīgākas.

Jaunā sieviete visas Latvijas mēroga atpazīstamību ieguva 2009. gada vasarā, kad viņa sabiedrībā izgāja ar populāro un skandalozo pašmāju basketbolistu Armandu Šķēli. Toreiz Elgita vēl nebija sasniegusi pilngadību.

Ilgs mūžs gan abu attiecībām nebija lemts, jo, kā toreiz stāstīja basketbolists, viņš attiecības pārtrauca, jo nespēja izturēt meitenes pārlieku lielo aizraušanos ar dažādu burziņu apmeklēšanu.

Pēcāk Elgitai izveidojās attiecības ar Gacho un, lai gan mīlnieki nemaz neslēpa, ka viņiem ir diezgan grūti sadzīvot un bieži nākas strīdēties, abi joprojām ir kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!