Foto: Vida Press
Skandalozais amerikāņu mūziķis un reperis Kriss Brauns (attēlā), kurš ne reizi vien raisījis sabiedrībā plašas diskusijas par saviem izteicieniem un izgājieniem, tagad nācis klajā ar paziņojumu, ka pirmos mīlas priekus baudījis jau astoņu gadu vecumā.

Par savu seksuālo pieredzi 24 gadus vecais reperis atklātā intervijā stāstījis britu laikrakstam The Guardian. Mūziķis vaļsirdīgi arī atzinis, ka bērnībā kopā ar draugiem visai bieži skatījies pornogrāfiska rakstura filmas.

Brauns, kurš uzaudzis kādā nelielā pilsētiņā, kura atrodas ASV Virdžīnijas štatā, klāstījis, ka laukos dzīve esot nedaudz citādāka - bērni un jaunieši ātri pieaugot. Arī Kriss un viņa draugi visai agrā vecumā jutušies gatavi seksam. Reperis nevainību zaudējis astoņu gadu vecumā ar meiteni, kura bijusi aptuveni 15 gadus veca.

"Tajā vecumā mēs jau bijām "uzlādēti". Mums nebija neērti kontaktēties ar pretējo dzimumu. Man nebija bail. Ja tu esi gatavs to izdarīt jau astoņu gadu vecumā, tas savā veidā tevi sagatavo garajam skrējienam, lai tu būtu "dzīvnieks" - lai tu tajā [seksā] būtu labākais," savu viedokli intervijā klāstījis reperis.

Arī to, ka Brauns vēlas savu karjeru veidot mūzikas industrijā, viņš sapratis jau bērnībā. 13 gadu vecumā Kriss parakstīja līgumu ar ierakstu kompāniju, bet divus gadus vēlāk izdeva solo albumu, kurš ieguva dubultplatīna statusu.

Tiesa, slavai un spozmei ir arī sava ēnas puse. Mūziķis ne vien vairākkārt iekūlies narkotiku skandālos un nemaz neslēpj, ka šad tad uzvelk pa kādam kāsītim, bet 2009. gadā arī iekaustīja savu tā laika draudzeni dziedātāju Riannu, tā sabojājot savu jau tā ne visai spīdošo reputāciju uz visu atlikušo mūžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!