Foto: Vida Press
Kopš aizvadītā gada vasarā Kalifornijas štatā tika legalizētas viendzimuma laulības, daudzi geju un lesbiešu pāri izmantojuši izdevību attiecības noformēt oficiāli. Viņu pulciņam tagad pievienojusies arī aktrise Lilija Tomlina, kura apprecējusies ar savu ilggadējo draudzeni Džeinu Vāgneri (abas attēlā).

Abu sieviešu mīlas stāsts aizsākās pirms 42 gadiem, un laika gaitā šīs attiecības piedzīvojušas gan kāpumus, gan kritumus, taču dāmas vienmēr spējušas visas problēmas atrisināt, jo jau no paša sākuma zinājušas, ka viena otrai ir "īstā un vienīgā".

Aizvadītajā gadā Kalifornijs štatā legalizēja viendzimuma laulības, un tā bija gluži kā zīme Lilijai un Džeinai, ka arī viņām beidzot pienācis laiks apprecēties - abas sievietes salaulājās aizvadītā gada pēdējā dienā, klusā un privātā ceremonijā, kura norisinājās Losandželosā.

Lilijai un Džeinai izdevies rasts ideālu saskaņu un harmoniju ne tikai privātajā dzīvē, bet arī profesionālajā sfērā. Tomlina savulaik bijusi nominēta Oskara balvai par labāko otrā plāna aktrises tēlojumu muzikālajā drāmā Nešvila (Nashville), taču daudz lielākus panākumus viņai izdevies gūt, strādājot kopā ar savu sievu.

Abas dāmas septiņdesmitajos gados pievērsās komēdijas žanram un izveidoja skeču šovu Laugh-In, kuram kopā rakstīja scenāriju, bet radītos tēlus atveidoja Tomlina. Pateicoties tam, "duetam" izdevās savā īpašumā iegūt arī vairākas prestižās Emmy balvas. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!